Manual dedicat formatorilor pentru realizarea Programului de reabilitare "Drink & Drive"

Manual dedicat formatorilor pentru realizarea Programului de reabilitare "Drink & Drive"Prezentul document a fost elaborat în 2016 în cadrul proiectului “Drink & Drive Moldova - program specific de reabilitare a persoanelor condamnate pentru infracțiuni săvârșite pe fondul conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice”, implementat de către Institutul de Reforme Penale în parteneriat cu Serviciile de Probaţiune din Moldova, România şi Olanda, sprijinit financiar de Ambasada Olandei la Bucureşti în cadrul Programului MATRA.

Obiectivul principal al programului de reabilitare este de a reduce rata de recidivă a conducerii sub influența alcoolului și majorarea siguranței în trafic. Fenomenul de conducere sub influența alcoolului este o problemă majoră în Republica Moldova (vezi paragraful 1.1) și cu implementarea programului Drink & Drive contribuim la reducerea acestei probleme.

Prezentul document este unul dintre produsele proiectului menționat mai sus; acesta descrie programul de reabilitare după cum urmează a fi executat de către formator.

Manualul Formatorului_Drink&Drive [1,34 Mb] (descarcari: 166)