Ghid practic pentru angajatorii din sectorul privat la întocmirea anunțurilor de recrutare

Ghid practic pentru angajatorii din sectorul privat la întocmirea anunțurilor de recrutare Această publicație a fost elaborată de Consiliul pentru prevenirea și eliminarea discriminării și asigurarea egalității cu sprijinul Programului de finanțare a inițiativelor/proiectelor de schimbare în domeniul drepturilor omului. Programul dat este realizat cu participarea Institutului de Reforme Penale în cadrul Proiectului „Consolidarea capacităților tehnice ale instituțiilor naționale pentru promovarea și protecția drepturilor omului”, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Prezentul document este un ghid practic la întocmirea anunțurilor de angajare. Acesta este destinat angajatorilor din sectorul privat și persoanelor implicate în procesul de recrutare. Ghidul este util tuturor specialiştilor din instituțiile publice, organizațiile non-guvernamentale, reprezentanţilor mass-media şi persoanelor interesate de problematica abordată.

Ghidul conține un șir de recomandări în vederea evitării formulărilor și cerințelor care exclud sau favorizează nejustificat anumite categorii de persoane.
Ghid-practic-pentru-angajatorii-din-sectorul-privat-la-ntocmirea-anunurilor-de-recrutare.pdf [831,72 Kb] (descarcari: 24)