Familia IRP se extinde

Odată cu implementarea unui nou proiect în parteneriat cu UNICEF, echipa IRP se extinde. De la începutul lunii curente, ne bucurăm să-i avem alături pe Natalia SANDUȚA – coordonator proiect national justiția pentru copii, Ion CIOBANU, Dumitru CODREANU, Victoria TRÎMBACI și Olga COȘELEV– coordonatori locali, Ana ȘVEȚ – asistent de proiect și Iulia CEBOTARI – coordonator comunicare.

În legătură cu aceasta, la 23 iulie, la sediul IRP s-au întâlnit, în cadrul unei mese rotunde, membrii noi și cei existenți pentru a strânge mânile în speranța unei colaborări eficiente și perspicace.

Membrii noi au fost inițiați în specificul problemei abordate de către proiect și s-au împărtășit cu experiența de lucru în cauze similare. Tot aici s-au discutat aspecte ce țin de planificarea activităților pentru lunile următoare, modul de colaborare dintre stafful central și cel local și au fost distribuite responsabilitățile și atribuțiile fiecărui membru pentru fiecare etapă de desfășurare a proiectului.

Unii coordonatori locali sunt parte a echipei IRP încă din 2014, cînd a fost implimentată prima parte a actualului proiect. Sperăm că v-om avea parte de o colaborare eficace și cu membrii noi și cu cei care deja sunt familiarizați cu modul de funcționare a IRP-ul.
Pentru mai multe detalii, vedeți aici fișa proiectului
FISA_DE_PROIECT_IRP_2018.pdf [227,69 Kb] (descarcari: 8)


Această activitate este organizată în cadrul proiectului „Asigurarea unei intervenții prompte în cazul copiilor în conflict cu legea prin măsuri de prevenire și colaborare intersectorială în 5 raioane ale țării”, implementat de Institutul de Reforme Penale (IRP), în parteneriat cu UNICEF Moldova.
Familia IRP se extinde
Familia IRP se extinde
Familia IRP se extinde
Familia IRP se extinde
Familia IRP se extinde
Familia IRP se extinde
Familia IRP se extinde
Familia IRP se extinde