Institutul de Reforme Penale lansează seminare online pentru avocații care oferă asistență juridică garantată de stat

Institutul de Reforme Penale lansează seminare online pentru avocații care oferă asistență juridică garantată de stat Institutul de Reforme Penale de comun acord cu Consiliul Național pentru Asistență Juridică Garantată de Stat, lansează seminare online pentru avocații care oferă asistență juridică garantată de stat la următoare tematici:

1) Probatoriul penal (2 seminare a câte 2 ore);
2) Excepția de neconstituționalitate (1 seminar de 2 ore);
3) Pedepsele aplicate minorilor (1 seminar de 2 ore).

Formatori: Igor Dolea, dr.hab.prof.univ. și Dorin Popescu, dr. în drept, conf.univ.
Seminarele vor fi desfășurate la link-ul Zoom expediat personal la e-mail-ul fiecărui/fiecărei participant/participante, în urma înregistrării la următorul link:
Formular de înregistrare la seminarele online destinate avocaților care acordă asistență juridică garantată de stat

Data concretă a seminarului se va stabili, de fiecare dată, în funcție de formarea grupei. IRP poate asigura desfășurarea numărului necesar de seminare pentru toți avocații care vor aplica.
Seminarele vor fi recunoscute ca activități de formare continuă pentru avocați, respectiv: probatoriul penal (4 ore ); excepția de neconstituționalitate (2 ore); pedepsele aplicate minorilor (2 ore). Certificatele de formare continuă vor fi puse la dispoziția participanților/telor de către Consiliul Național pentru Asistență Juridică Garantată de Stat.

Pentru întrebări suplimentare sau concretizări, poate fi contactă Iuliana Cozma, coordonatoare de proiect IRP, la e-mailul: iulianaczm@gmail.com sau la telefonul 079611974.

Această activitatea se desfășoară în cadrul parteneriatului dintre Institutul de Reforme Penale (IRP) și Proiectul „Accesul la justiție în Moldova”, finanţat de către Millennium DPI Partners, LLC.