TENDER pentru organizarea şi desfăşurarea unui seminar de instruire

TENDER pentru organizarea şi desfăşurarea unui seminar de instruire Asociaţia Obştească "Institutul de Reforme Penale" anunţă tender pentru selectarea unei organizaţii pentru prestarea serviciilor de organizare şi desfăşurare a unui atelier de instruire a reprezentanţilor ONG, în perioada 20-23 mai 2014.

Oferta trebuie să includă:

1) Lista serviciilor :
-Cazarea 19 persoane pentru 3 nopţi (8 camere duble, 3 camere single);
-Alimentare pentru 19 participanţi (meniul trebuie să fie elaborat pentru 4 zile de lucru şi să includă pentru fiecare participant: mic dejun-3, pauza de cafea - 8, prinz - 4 , cina – 4);
-Locaţiune sală de conferinţe pentru 20 persoane, pentru 4 zile (8 ore);
-Inchiriere echipament tehnic: proiector, ecran, flipchart etc.;
-Alte servicii adiţionale (internet wi-fi etc).

2) Oferta trebuie să conţină şi următoarele specimente:
-Numele ofertantului,
-Adresa, telefonul şi rechizitele bancare ale ofertantului,
-Data ofertei,
-Preţul în lei moldoveneşti, inclusiv TVA,
-Semnătura conducătorului,
-Amprenta ştampilei.

Preţul indicat în ofertă este final şi nu poate fi ajustat după termenul limită pentru prezentarea ofertelor. Compararea ofertelor financiare se va face în lei moldoveneşti. Selectarea ofertelor se va face în baza preţului solicitat, evaluarea serviciilor propuse şi altor criterii convenabile Institutului de Reforme Penale.

Pentru a participa la tender, Organizaţiile interesate vor prezentate oferta pînă la data de 30 aprilie 2014 în format electronic la adresa: info@irp.md, sau la adresa: mun.Chişinău, str.Lomonosov, 33, cod poştal: MD 2009, Institutul de Reforme Penale.

Ofertanţii vor fi anunţaţi despre decizia luată până pe 8 mai 2014.

Activitatea este parte a proiectului „Consolidarea capacităţii ONG-urilor din Republica Moldova de documentare şi raportare a situaţiei curente privind tortura şi alte rele tratamente”, implementat de către Institutul de Reforme Penale, cu suportul Fundaţiei Soros-Moldova
Pentru informații suplimentare: Panico Ceslav, coordonator de proiect, tel: 022 925 171, e-mail: cpanico@irp.md