Anunț! Tender pentru selectarea unui agent economic care va presta servicii de cazare și/sau alimentare în perioada 23-25 noiembrie 2016

Anunț! Tender pentru selectarea unui agent economic care va presta servicii de cazare și/sau alimentare în perioada 23-25 noiembrie 2016A.O. "Institutul de Reforme Penale" (IRP) anunţă tender privind selectarea unui agent economic pentru prestarea următoarelor serviciilor în perioada 23-25 noiembrie 2016.
- Prânz;
- Catering pauză de cafea (la Institutul Naţional al Justiţiei, str. Serghei Lazo 1) ;
- Cazare (2 nopţi: 23-24 noiembrie si 24-25 noiembrie).

Oferta trebuie să conţină următoarele specimente:

-Numele ofertantului;
-Adresa, telefonul şi rechizitele bancare ale ofertantului;
-Data ofertei;
-Preţul detaliat a ofertei în lei moldoveneşti, fără TVA ;
-Semnătura conducătorului;
-Amprenta ştampilei.

Pentru serviciile alimentare de prânz si catering pauză de cafea, va fi prezentat costul per persoană, iar pentru servicii de cazare - per camera dublă şi single.

În total va fi necesar asigurarea serviciilor pentru un număr maxim de 25 persoane.
Agenţii economici pot depune oferta şi pentru doar unul dintre serviciile menţionate mai sus.

Preţul indicat în ofertă este final şi nu poate fi ajustat după termenul limită pentru prezentarea ofertelor. Compararea ofertelor financiare se va face în lei moldoveneşti. Selectarea ofertelor se va face în baza preţului solicitat.

Pentru a participa la tender, agenţii economici interesaţi vor prezenta oferta până la 18 noiembrie 2016, ora 12.00 în format electronic la adresa: info@irp.md sau la adresa: mun.Chişinău, str. Lomonosov, 33, cod poştal: MD 2009, Institutul de Reforme Penale.

Această activitate va fi realizată în cadrul proiectului “Consolidarea mecanismului de prevenire şi dejudiciarizare a cauzelor penale cu implicarea copiilor sub vârsta răspunderii penale şi a celor în conflict cu legea”, implementat de Institutul de Reforme Penale, cu suportul UNICEF Moldova.

Pentru alte detalii, sunați la numărul de telefon: 068493925.