IRP anunță tender pentru selectarea unei companii de prestare a serviciilor de confecționare a abțibildurilor pe suport magnetic

IRP anunță tender pentru selectarea unei companii de prestare a serviciilor de confecționare a abțibildurilor pe suport magneticA.O. Institutul de Reforme Penale (IRP) anunţă tender privind selectarea unei companii pentru prestarea serviciilor de confecționare a abțibildurilor pe suport magnetic, conform parametrilor indicați:

Parametri tehnici:

Diametru – 8,5 cm
Cantitatea – 1000 buc.
Color
Design

Oferta trebuie să conţină:

- Numele ofertantului;
- Adresa, telefonul şi rechizitele bancare ale ofertantului;
- Data prezentării ofertei;
- Preţul detaliat al ofertei în lei moldoveneşti, cu TVA 0 %;
- Semnătura conducătorului;
- Amprenta ştampilei.

Preţul indicat în ofertă este final şi nu poate fi ajustat după termenul limită pentru prezentarea ofertelor. Compararea ofertelor financiare se va face în lei moldoveneşti.

Pentru a participa la tender, agenţii economici interesaţi vor prezentata oferta pînă la data de 7.02.2017, în format electronic la adresa: info@irp.md sau la adresa: mun.Chişinău, str.Lomonosov, 33, cod poştal: MD 2009, Institutul de Reforme Penale.

Realizarea materialelor promoționale se înscriu în cadrul proiectului Proiectului „Consolidarea mecanismului de prevenire şi dejudiciarizare a cauzelor penale cu implicarea copiilor sub vârsta răspunderii penale şi a celor în conflict cu legea”, implementat de către Institutul de Reforme Penale, cu susţinerea financiară UNICEF Moldova.

Persoana de contact: Alina Merlici – 060295392, alina.merlici@gmail.com