INJ şi IRP anunţă tender privind procurarea echipamentului pentru camera de audieri a persoanelor cu dizabilități mintale și psihosociale

Institutul Naţional al Justiţiei (INJ) în parteneriat cu Institutul de Reforme Penale (IRP) și cu sprijinul Programului de finanțare a inițiativelor/proiectelor de schimbare în domeniul drepturilor omului inițiază un proiect în cadrul căruia se urmăreşte crearea condiţiilor fizice adecvate pentru formarea abilităţilor de intervievare a persoanelor cu dizabilități mintale și psihosociale.

Astfel, urmează a fi echipată o cameră de intervievare a persoanelor cu dizabilități psihosociale și/sau intelectuale.
În acest sens, urmează a fi procurat echipamentul necesar. Vezi ToR mai jos.

Conținutul dosarului de participare la concurs
1. Datele de contact, adresa juridică şi rechizite bancare ale agentul economic,
2. Copia scanată a certificatului de înregistrare al agentului economic,
3. Oferta financiară în lei MDL pentru întreg spectru de servicii, inclusiv cu indicarea prețului per unitate pentru fiecare set de servicii solicitat, fără TVA.

Modul de prezentare a dosarului

Dosarul va fi depus în mod electronic la adresa tender@irp.md cu ataşarea setului de documente scanate, indicându-se în titlul mesajului: INJ/IRP concurs/echipament.

Termenul limită pentru depunerea dosarului este 23 ianuarie 2018, ora 17.00

Ofertele întârziate vor fi respinse.

Candidaţii vor fi anunţaţi cu privire la rezultatele concursului de selectare până la data de 26 ianuarie 2018.

Relaţii de contact:
Cristina Hadîrcă, Institutul Naţional al Justiţiei, tel. 069631244, email hadirca.cristina@inj.gov.md
sau
Olga Rabei-Secrieru, Institutul de Reforme Penale, tel. 079005253, email: rabei.olga@yahoo.com

Această activitate este organizată de către Institutul Naţional al Justiţiei în parteneriat cu Institutul de Reforme Penale (IRP) şi cu sprijinul Programului de finanţare a iniţiativelor/proiectelor de schimbare în domeniul drepturilor omului. Programul dat este realizat de Institutul de Reforme Penale (IRP) în cadrul Proiectului “Consolidarea capacităţilor tehnice ale instituţiilor naţionale pentru promovarea şi protecţia drepturilor omului”, finanţat de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare”.

Mai multe informații veți găsi în Termenii de Referinţă ataşaţi:
Specificatii-INJ-echipament.doc [219 Kb] (descarcari: 2)
INJ şi IRP anunţă tender privind procurarea echipamentului pentru camera de audieri a persoanelor cu dizabilități mintale și psihosociale