Ghidul avocatului/-ei OT

Ghidul avocatului/-ei OT Prezentul Ghid al Avocatului este documentul după care se vor conduce consultanții Oficiilor Teritoriale ale CNAJGS în utilizarea cabinetului avocatului din cadrul SIA CNAJGS.
În el fiind reflectate schematic toate etapele pe care trebuie să le urmeze avocații pentru a putea folosi cit mai eficient oportunitățile pe cale le oferă cabinetul personal al avocatului.
Acest document va fi repartizat tuturor avocaților din cadrul sistemului de acordare a asistenței juridice garantate de stat.

Ajustarea sistemului informațional de evidență a datelor statistice va duce în mod cert la asigurarea unei calități mai înalte a ajgs oferite, totodată contribuind la optimizarea interacțiunii OT-le ale CNAJGS cu avocații și beneficiarii de ajgs, precum şi a avocaților cu beneficiarii. În acest sens, se va reduce considerabil timpul alocat aspectelor tehnice în vederea soluționării cazurilor penale, contravenționale și civile.

Acest Ghid a fost elaborat de către Oficiul Teritorial Chișinău al Consiliul Naţional pentru Asistenţă Juridică Garantată de Stat în parteneriat cu Institutul de Reforme Penale și cu sprijinul Programului de finanțare a inițiativelor/proiectelor de schimbare în domeniul drepturilor omului. Programul dat este realizat cu participarea Institutului de Reforme Penale în cadrul Proiectului "Consolidarea capacităților tehnice ale instituțiilor naționale pentru promovarea și protecția drepturilor omului”, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare".

Ghidul Utilizatorului ROM:Ghidul-Utilizatorului-RO-FINAL.pdf [1,7 Mb] (descarcari: 98)
Ghidul Utilizatorului RUS:Ghidul-Utilizatorului-RU-FINAL.pdf [1,69 Mb] (descarcari: 13)