Munca de cofetar în viziunea copiilor!

Munca de cofetar în viziunea copiilor!Organul de probaţiune este deschis pentru comunitate, asigurând accesul subiecților de probaţiune către alte servicii, instituţii, organizaţii neguvernamentale, în funcţie de necesitatea acoperirii nevoilor identificate, în afara cazurilor când se consideră că siguranţa copiilor ar putea fi periclitată.
Ca rezultat al implicării, femeile cărora le-a fost aplicată amânarea executării pedepsei alături de odorașii lor, cu ocazia Zilei Copilului - 1 Iunie, au petrecut o oră dulce și colorată la Cofetăria „Tortik”. Atelierul Cofetar – Master class a consolidat 14 copii din diferite familii şi a dat dovadă că măiestria imaginației, a formelor, culorilor și gusturilor n-au hotare.
Copiii, ca nişte cofetari, au îmbrăcat şorţurile, purtând cu desăvârșirea unui cofetar specialist, bonetelele de lucru. Au fost atenți la detalii, în special, la folosirea corectă a decorațiunilor și nu în ultimul rând, curioși să vadă rezultatul muncii lor. Fiecare copil a realizat pe prăjituri diferite decorațiuni, în cele mai frumoase culori și cele mai frumoase forme de animăluțe modele-fantezie. Copiii, cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani, s-au dovedit extrem de talentați, dând dovadă de o imaginație impresionantă.
La întrebarea „Cum e să fii COFETAR?”, toţi copii au fost solidari că un cofetar trebuie să fie pasionat, exigent şi foarte riguros, dar totodată, şi creativ.
„Cofetăria „Tortik”, este un loc potrivit pentru socializare, colaborare, progresare și dezvoltare într-un domeniu total nou pentru copii”, - a menţionat dna administrator – Oxana TCACENCO.
După Master class-ul din data de 17 mai toți participanții au primit diplome şi au luat dulciurile pregătite de ei pentru a le servi acasă cu cei apropiaţi.


Munca de cofetar în viziunea copiilor!

Munca de cofetar în viziunea copiilor!

Munca de cofetar în viziunea copiilor!

Munca de cofetar în viziunea copiilor!

Munca de cofetar în viziunea copiilor!