Buletinul informativ nr.3 „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”

Buletinul informativ nr.3 „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova” În perioada ianuarie-martie 2021, Institutul de Reforme Penale în comun cu cele patru Platforme de Dialog pentru Accesul la Justiție din Soroca, Criuleni, Comrat și Cimișlia au identificat noi probleme de acces la justiție și noi grupuri vulnerabile. La fel, membrii platformelor au beneficiat de instruiri privind particularitățile accesului la justiție pentru minoritățile etnice/lingvistice/religioase și persoanele cu dizabilități. În aceeași perioadă, managerii și angajații organizațiilor necomerciale beneficiare ale unui program de capacitare în cadrul proiectului au participat la un atelier de lucru privind practicile de management în cadrul organizațiilor necomerciale. Găsiți mai multe detalii în acest buletin informativ.
Acest buletin informativ a fost produs în cadrul proiectului „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, implementat de PNUD Moldova în parteneriat cu INVENTO și IRP, cu suportul financiar al Suediei. Opiniile aparțin autorilor și nu reflectă neapărat opinia PNUD și Suediei.

Buletinul informativ nr.3 „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”
Buletinul informativ nr.3 „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”
Buletinul informativ nr.3 „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”În format PDF buletinul informativ poate fi descărcat aici: Buletin-informativ-nr.3-Consolidarea-eficientei-si-accesului-la-justitie-in-Moldova.pdf [3,69 Mb] (descarcari: 12) Buletin-informativ-nr.3-Consolidarea-eficientei-si-accesului-la-justitie-in-Moldova.pdf [3,69 Mb] (descarcari: 12)