Buletinul informativ nr.5 „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”

Buletinul informativ nr.5 „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova” În perioada iulie-septembrie echipa Institutului de Reforme Penale (IRP) a continuat activitățile de informare pentru membrii și membrele Platformelor de Dialog pentru Accesul la Justiție din Soroca, Criuleni, Cimișlia și Comrat, și de instruire a celor patru organizații necomerciale (ONC) beneficiare în cadrul programului de capacitare al IRP. În continuare vă propunem o trecere succintă în revistă a activităților realizate împreună cu membrii și membrele Platformelor și ONC-urilor din patru regiuni ale țării, pentru asigurarea accesului mai bun la justiție pentru grupurile vulnerabile și marginalizate la nivel subnațional.

Mai multe detalii despre cele realizate în perioada iulie-septembrie citiți în Newsletter, disponibil la link-ul: Newsletter-5-IRP.pdf [1.86 Mb] (descarcari: 21)


Buletinul informativ a fost produs în cadrul proiectului „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, implementat de PNUD Moldova în parteneriat cu INVENTO și IRP, cu suportul financiar al Suediei. Opiniile aparțin autorilor și nu reflectă neapărat opinia PNUD și Suediei.